Afbouw


U bouwt, wij bouwen het voor u af!

De slogan van Danmon luidt niet voor niets ''u bouwt, wij bouwen het voor u af!''. U kunt bij ons terecht voor al uw afbouw projecten.

Naast het feit dat wij gespecialiseerd zijn in kunststof en het plaatsen daarvan, houden wij ons ook bezig met afbouw projecten. Voor het kunststof gedeelte kunt u denken aan kunststof kozijnen, dakgoten, dakkappellen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Wat betreft het bouw gedeelte kunnen wij iedere klus geheel naar uw wensen afbouwen.

Wellicht vraagt u zich af wat er nu eigenlijk allemaal onder een afbouw project verstaan wordt. Kortgezegd kunnen we stellen dat afbouw verder gaat waar verbouw stopt. Dat betekent dat bij een verbouw klus het project ''kaal'' opgeleverd wordt, vaak moet u zelf nog een vloer (laten) leggen, muren afwerken en deuren plaatsen. Bij een afbouw klus leveren wij het project naar wens zo kant en klaar mogelijk op. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld een vloer kunnen leggen, de muur voor u af kunnen werken en de deuren kunnen plaatsen. Ook plaatsen wij systeemplafonds en metalstudwanden.

Wanneer u een project heeft dat u graag kant en klaar opgeleverd wilt hebben kunnen wij van Danmon u daarin voorzien. Daarnaast is het een groot voordeel dat wij ook gespecialiseerd zijn in kunststof technieken, vaak kan dit namelijk samen vallen met uw bouw project en zo kunt u voor uw gehele project bij één bedrijf terecht, wel zo makkelijk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!