Over ons


Even voorstellen

Mijn naam is Bernie Daniëls, eigenaar van Danmon kunststof & afbouw. Danmon kunststof & afbouw is opgericht in 2000 en was in het begin vooral gericht op afbouw klussen. Gezien de trends in het vakgebied de afgelopen jaren heb ik besloten om mij ook te richten op kunststof producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kunststof kozijnen, deurendakgoten, dakkappellen en schuifpuien. Maar dat is nog niet alles, er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van kunststof. De voordelen van kunststof zijn eindeloos, het is een duurzaam, mileuvriendelijk en onderhoudsarm product. Kunststof gaat jaren mee en het enige onderhoud dat het nodig heeft is af en toe een schoonmaakbeurt. Daarnaast is kunststof in verschillende kleuren en uitvoeringen beschikbaar waardoor het bij alle woningtypes past, of u nu een jaren '30 woning heeft of een nieuwbouwwoning.

Vandaag de dag houd ik mij dus bezig met het plaatsen van kunststof producten en afbouwklussen. Een voordeel om beide onder één dak te hebben, want zo kunnen we altijd optimaal aan uw wensen voldoen.

Wij onderscheiden ons met onze persoonlijke aanpak. Vanaf het moment dat u voor het eerst contact opneemt heeft u te maken met één aanspreekpunt. Wij vinden dit belangrijk om er voor te zorgen dat u met een gerust hart uw klus uit handen geeft. Wij bespreken persoonlijk met u de mogelijkheden passend bij uw wensen en woning, komen persoonlijk inmeten en voeren het project persoonlijk uit. Vanaf het eerste contact tot oplevering heeft u dus altijd met één aanspreekpunt te maken. Wel zo fijn, want het plaatsen van bijvoorbeeld kunststof kozijnen kan best een ingrijpende verandering aan uw woning zijn.

Danmon kunststof & afbouw is gevestigd in Stadskanaal (Groningen) en voert hoofdzakelijk projecten uit in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Ook buiten deze regio kunt u altijd contact met ons opnemen zodat we altijd kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn. Danmon voert projecten uit voor zowel particuliere woningen als zakelijke panden.