Kunststof schuifpuien


Kunststof schuifpuien voor extra wooncomfort

Verhoog uw wooncomfort met kunststof schuifpuien en openslaande deuren. Kies er voor om (een deel van) de achtergevel te vervangen voor een kunststof schuifpui of openslaande deuren. Hiermee verandert u het aanzicht van uw huis aanzienlijk en verbindt u het huis meer met de tuin. Hoe fijn is het om op een mooie lente- of zomerdag de schuifpui of openslaande deuren open te zetten om gelijk te tuin in de kunnen lopen? Daarnaast komt er veel extra lichtinval binnen wat uw woning een heel ander aanblik geeft. Ook in de herfst en winter kunt u blijven genieten van de mooie seizoensbeelden die uw tuin dan geeft.

Een schuifpui of openslaande deuren zorgen voor een vrij zicht zonder zichtbelemmering. Indien u kiest voor een schuifpui dan heeft u de keuze uit twee verschillende uitvoeringen, namelijk: hefschuifpuien en kiepschuifpuien. Beide systemen zijn duurzaam en stevig vervaardigd waardoor ze ook inbraakwerend zijn. Tegelijkertijd zijn de producten licht en eenvoudig te bedienen, zodat u optimaal kunt genieten van uw schuifpui. Beide uitvoeringen kunnen een breedte bereiken tot wel 6,5 meter en passen dus vrijwel altijd achter uw huis.

Ook hier zijn er weer diverse kleuren en uitvoeringen beschikbaar zodat uw kunststof schuifpui of kunststof openslaande deuren altijd bij uw huis en uw wensen passen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!